Paardenliefhebbers

Bent u op zoek naar landelijke rust, ruimte en sfeer...

 

Liefhebbers van paarden, dit is uw kans!

 

Dit prachtige engelse landhuis is de locatie om uw (paarden)droom waar te maken.

 

De grote loods (135 x 30m) leent zich uitstekend om paardenstallen in te bouwen, ruime opslag voor hooi, stroo, trailer, menwagens etc.  De ruimte is dusdanig dat er een plek gemaakt kan worden dat de paarden bij slecht weer ook binnen kunnen loslopen. Door de aanwezigheid van water kan hier ook een doucheplaats gemaakt worden. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

De hoog gelegen strook land om de grote vijver (5 ha.) is ideaal voor weidegang, het maken van een heerlijke buitenrit op eigen terrein, of trainingsronden. In de omgeving is er mogelijkheid tot huren of pachten van meer weidegang.

De boomgaard is de plek waar een grote buitenbak met officiële afmetingen kan worden aangelegd, tevens blijft er ruimte over voor een aantal kleine paddocks.

In de grote verwarmde garage kan een zadelkamer gemaakt worden, zodat uw zadels, tuigen etc altijd droog en warm opgeborgen kunnen worden.

 

Wanneer u even niet met de paarden bezig bent kunt u gaan genieten van het heerlijke buitenleven op dit prachtige landgoed. De diverse terrassen zorgen er voor dat u altijd een zonnig plekje vind met een geweldig uitzicht om helemaal tot rust te komen.

 

Zoek niet verder en vraag vandaag nog een bezichtiging aan.